Hoppa till innehåll

Om Helen

Min passion för hundar har varit närvarande så länge jag kan minnas. Uppvuxen med uppfödning av Cocker Spaniels och gjorde entré i utställningsringen som 6 åring. Därefter följde ett framgångsrikt decennium som Junior handler. Idag jobbar jag som gymnasielärare och bor med mina två cockrar i Vallentuna. Med mina fyrbenta tränar jag allsidigt många sporter, men har fastnat extra mycket för freestyle och nosework

Meriter

  • Masterutbildning i biologi
  • Etologiutbildningar på SU & LiU 
  • Legitimerad gymnasielärare i biologi & naturkunskap 
  • Diplomerad mindfulnessinstruktör
  • SM-2a i junior handling 2008. NM-guld i lag
  • Landslagsledare för handlinglaget som vann guld i lag och individuellt 2018
  • Handlingdomare
  • Mottagare av Marikarlos Vänner stipendium 2016
  • Mottagare av Sveriges Hundungdoms Maskotnål 2019
  • Fd. Ordförande i Handlingkommitén 

helenshundkurser@gmail.com